Yoga & Sound Healing Retreat i Spanien 2022
6 nätter – All Inclusive – den lyxigaste egentiden av dem alla!

Datum: 23-29 okt 2022
Pris: 11 995kr

Vad är en mer ultimat gåva att ge dig själv i höst än ett Yoga & Sound Healing Retreat skapad i höstsäsongens tecken? Följ med på en magisk all inclusive resa bland bergstopparna längs den spanska medelhavskusten. Ge dig själv möjlighet att landa i dig själv på en harmonisk och naturskön plats för att skörda de frö du satt och gett näring åt under åren. Tillsammans hedrar och njuter vi av allt det goda som livet ger oss; tid för reflektion, tacksamhet och vila, men också, tid för äventyr, bus och utmaningar! ROLIGT! Det ska vi ha tillsammans! med såväl nya som gamla vänner.

Dag för dag kommer vi vandra från rötterna i jordelementet och rotchakrat, genom vatten och eld för att landa i hjärtat och luftelementet. Utöver element & chakra yoga kommer du också få njuta av: sound healing, yin yoga, yoga nidra, meditation, andningsövningar, vandringsleder och utvecklande workshops. Du utlovas även gott om ledig tid för att kunna njuta av att bara vara, vid poolkanten, på paddeltennisbanan, på en vandringsled i det natursköna området eller precis vad du känner för i ögonblicket.

Retreatet är designat och arrangerat av Alexandra Skoglund, grundare till Home Yoga & Wellness Studio i Helsingborg, CPCC Life Coach och Ledarskapsutvecklare, samt partner i det självorganiserande konsultbolaget Emprogage. Alexandra får människor i kontakt med sig själva på ett djupare plan. Det handlar om friheten att vara sig själv, konsten att tala från hjärtat och att använda livet som en utbildningsplattform för livslångt lärande. Alexandra brinner för att skapa trygga miljöer där allt som ligger och gror under ytan kan få komma fram och transformeras till ny drivkraft, djupa autentiska relationer och ett kraftfullt samarbete. Hennes kunskap om mänskligt beteende, genuina acceptans och kärlek till livet och människor, samt finurliga dos av humor och lekfullhet, når hela vägen in i hjärtat.

Retreat Villan

Vår magiska Retreat Villa är ett andalusiskt paradis som ligger i lugnet på den spanska landsbygden. Låt dig omfamnas av naturens tystnad i vackra trädgårdar och omgivande kullar. Villan bedriver en autentisk andalusisk bondgård med lokalproducerade råvaror som du kommer få avnjuta till frukost, lunch och middag. Villan har stora vackra trädgårdar och är beläget avskilt bland bergstopparna längs den spanska kusten. Gården består av hela 50 000 kvm med ljuvliga grönsaksland, frigående kycklingar och andra djur i närheten av platsen där vi kommer att bo.

Vandringsleder och hike-rutter finns med start direkt från ytterdörren. Du kommer ha gott om fritid för att koppla av i den vidsträckta trädgården, runt saltvattenpoolen eller paddeltennisbanan och på kvällarna kan du njuta av stjärnskådning under den mörka natthimlen. Möjlighet för levande brasa utomhus finns även för de svalare nätterna.

Retreat Centret har bland annat nämnts i The Times som ett av Europas bästa yoga- och hälsocenter och erbjuder med stolthet en nybyggd, vacker toppmodern och fullt utrustad yogastudio, komplett med Yoga Vägg, designad med vägledning från den ledande yogaläraren Simon Low.

Detta fantastiska paradis ligger endast 30 minuters bilfärd från Malagas stadskärna, 35 minuters bilfärd från Málaga Costa del Sol Airport (AGP) och 10 minuters bilfärd till närmsta strand!

Program

Datum

Sön 23 okt: Incheckning på Retreatet f.o.m. kl 15.30, Välkomstceremoni & middag
Mån 24 okt: Heldag i Jordelementets tecken
Tis 25 okt: Heldag i Vattelementets tecken
Ons 26 okt: Yoga, Frukost, Fri dag för utflykter, sightseeing, strand, shopping/andra äventyr
Tor 27 okt: Heldag i Eldelementets tecken
Fre 28 okt: Heldag i Luftelementets tecken, Avslutningsceremoni och middag
Lör 29 okt: Yoga, Frukost, Utcheckning kl 10.00, farväl senast kl 12.00

Elementbaserade heldagar

För att ge dig en ungefärlig bild av vad du kan förvänta dig under våra heldagar tillsammans finner du ett ungefärligt exempel på hur en dag kommer att se ut nedanför. Varje dag kommer innehålla dels en mer fysisk yogaklass på morgonen, men även en lite lugnare yin yoga klass, sound healing eller yoganidra på kvällen. Varje heldag inrymmer även en temabaserad workshop samt meditation/andningsövning.

Elementen kommer guida oss som en röd tråd i alla aktiviteter vi gör tillsammans. Dag för dag kommer vi vandra från rötterna i jordelementet och rotchakrat, genom vatten och eld för att landa i hjärtat och luftelementet. De flesta aktiviteter och workshops under resan kommer att hållas hemliga in till sista stund. Du kommer få precis den information du behöver, exakt när du behöver den. Vågar du lita på processen?

Jag vill tillägga att min intention är att skapa utrymme för det där magiska som händer mellan den schemalagda tiden att få lov att hända naturligt. Detta är alltså inget “boot camp” upplägg där vi försöker trycka in så mycket som möjligt på schemat, utan snarare en inbjudan till att se vad som vill växa fram när det inte finns några måsten i kalendern. I vilan växer kreativiteten fram!

Exempel på Schema

07.45 Gong-väckning
08.00 – 09.30 Yoga (element baserade klasser)
09.30 – 10.30 Frukost
10.30 – 13.00 Fritid och/eller valfria Workshop/Andningsövning/Meditation
13.00 – 14.00 Lunch
14.00 – 16.30/17.00 Fritid och/eller valfria Workshop/Andningsövning/Meditation
16.30/17.00 – 18.00 Yin Yoga/Sound Healing/Meditation
19.00 Middag

Vad ingår?

 • 6 nätters övernattning

 • Ekologiska, hälsosamma & närproducerade måltider: All inclusive samtliga dagar förutom onsdagen den 26 okt som är en fri dag (då serveras endast frukost på retreatgården). Kaffe, te och vatten finns att tillgå obegränsat under hela vistelsen.

 • Elementbaserade yogaklasser

 • Yin Yoga & Yoga Nidra

 • Sound Healing

 • Meditation & Andningsövningar

 • 4 st Temabaserade Workshops/Aktiviteter

 • Hike och promenadslingor med start från ytterdörren

 • Komplett yogautrustning samt toppmodern yogastudio med ljuvlig utsikt

 • Saltvattenpool & Paddeltennisbana

 • Bibliotek, Trädgårdsytor och gemensamma lounge utrymmen

 • Välkomstpaket med gåvor till ett värde av 1100kr bland annat från vår lyxiga samarbetspartner Vackraliv

 • Erbjudande om 15% rabatt på Vackralivs utbud (*gäller under begränsade datum före & efter resan)

Vad ingår ej?

 • Flygbiljetter

 • Transfer till & från kursgården

 • Eventuella kostnader för valfria aktivitet under den fria dagen

Flygresa

Den närmaste flygplatsen är Málaga Costa del Sol Airport (AGP). Det finns gott om direktflyg från Köpenhamn Kastrups Flygplats (CPH) och bokar du ditt flyg i god tid kan du hitta billiga tur & retur biljetter under en tusenlapp.

Mer info/anmälan:
Alexandra Skoglund
0702520465
alexandra@iamcoaching.com

The Art of Living Föreläsning med workshop inslag

Hur vill jag leva? Vad är det för röst i huvudet som kritiserar och försöker sabotera för mig? Varför gör jag inte allt det där som jag vet gör mig gott? Vissa dagar tycks hjärnkontoret svänga lika friskt som ett schizofrent svenskt vårväder. Vad är det egentligen som försiggår där uppe på hjärnkontoret? Hur funkar det?

I denna föreläsning med workshop inslag tar vi ett djupdyk i samspelet och kedjereaktionen mellan tankar, känslor och beteende i relation till hur vi upplever livet. Här får du möjlighet att studera din personliga transformation från nuläge till drömläge, utforska och utmana olika dimensioner i din inre världsbild, och skapa din personliga verktygslåda för mental klarhet.

Detta är första steget i vår workshop serie för dig som vill leva livet fullt ut.

Steg 1: The Art of Living: Föreläsning
Steg 2: Find your Superpowers: Workshop
Steg 3: The Yoga Journey through Chakras: Yoga Workshop