Välkommen hem till din Yoga Studio i Helsingborg

Vi finns här för att göra välmående enkelt! Home Yoga & Wellness är en plats där du kan strössla livet med livsenergi och feel-good-vibes på resan hem till hjärtat, kroppen och din inre urkraft. Vi erbjuder innovativa och dynamiska yoga klasser för 2000-talets människa och bygger våra klasser ur ett holistiskt perspektiv för att göra det så enkelt som möjligt för dig att relatera yogans visdom till din unika livssituation.

YOGAINSTRUKTÖRER

Alexandra Skoglund

Yoga för mig handlar lika mycket om livet på mattan som utanför mattan. Frihet att kunna vara sig själv, uttrycka sig själv och leva livet från hjärta, passion och lust är min ständiga ledstjärna. Som Ledarskapstränare CTI®, certifierad Life Coach CTI®, Yoga & Fitness Instruktör utforskar jag sambandet mellan den fysiska, emotionella och mentala sfären. Jag använder den fysiska kroppen som ett verktyg i mitt arbete med personlig utveckling lika mycket som jag använder krafterna i det mentala och emotionella sinnet när jag utövar tuffa fysiska utmaningar. Mina klasser karaktäriseras av intelligenta & holistiska flöden som guidar dig till självinsikt. Jag arbetar med en stor dos äkthet & humor och jag älskar att förvandla det som känns svårt till enkelt och att transformera mörker till ljus.

Gabrielle Achiniotis

Yoga möter dig alltid precis där du är och samtidigt som yogan kan hjälpa dig att ta udden av det allvarliga så låter yogan dig vara i alla humör och känslor utan att försöka förändra någonting. Jag njuter som mest på mattan när jag får vara där med lekfullhet, skratt och bus. Tar inte mig själv på så stort allvar och frodas när jag får vara kreativ i mina flöden på mattan. Jag har undervisat yoga i snart 10 år. Anatomi är min passion och jag förkovrar mig i det genom att utbilda mig till fysioterapeut med målet att integrera yogan och det jag lär mig som fysioterapeut. Mina yogaklasser genomsyras av intelligenta sekvenser och kreativa flöden med målet att du ska nå kroppslig intelligens och medvetenhet i dina rörelsemönster som du kan ta med dig i vardagen. Så som du rör dig på mattan – så rör du dig också i vardagen och utifrån det skapar jag mina klasser med stor medvetenhet om kroppen.
Yogamotto: ”It’s just yoga, not so serious”. Livsmotto: ”It’s just Life, not so serious”.

Malin Fylking

Yoga transformerade mitt liv från ångest och stress till balans och harmoni. På mattan får jag tid för mig själv, där är jag välkommen, precis som jag är. Min ambition är att skapa samma miljö för dig att utöva fysiska utmaningar sammanflätade med mentala intentioner så att du kan välkomna hela dig själv. Humor och kärlek är kärnan i min undervisning och har inspirerats av många olika lärare och traditioner. För att nämna några; Hatha, Vinyasa, Kundalini, Yin, Restorative, Osho och Metta. Jag har en djup passion för personlig utveckling och arbetar med att hjälpa kvinnor att leva ett välbefinnande och harmoniskt liv med radikal självkärlek! Förutom yogalärare är jag är certifierad livsstils- och NLP coach personlig tränare, kostrådgivare och utbildar mig för närvarande till att bli ICF-ackrediterad coach.

Samarbetspartners

Global Yoga

Global Yoga är en utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Tekniker från både öst och väst blandas i yogaklasser med precision och flöde

Emprogage

Emprogage is a collectively owned and self-organizing consultancy firm that works for what is Best for the World by intentionally choosing empathy, proactivity and engagement.

Referenser

Anette Pråmell

Alexandra lyckas med det jag trodde omöjligt, spänningar släpper, blir mjukare i kroppen och mår så bra av den inspiration och entusiasm hon delger.

Jenny Ingelström

Fantastiskt ställe! Yoga när det är som bäst. Välkomnande, varm och familjär stämning kombinerat med Alex och Gabriellas djupa kunskaper inom yoga. Kan verkligen rekommendera detta!

Maria Christensen

Varm, välkomnande och inkluderande atmosfär. Ett ställe för alla oavsett om du är nyfiken nybörjare eller avancerad yoga älskare.

Camilla Lagerberg

Detta stället är så underbart! Det är som en härlig blandning av yoga, spa upplevelse och personlig utveckling. Instruktörerna är väldigt duktiga och hjälper alltid till om man undrar något. Det är en mysig stämning och inte så stelt som det ibland kan vara… Väldigt mysigt och lekfullt!

Maria Holmström

Fantastiska instruktörer som får en att känna sig viktig och där ingen prestige får förekomma. En familjär känsla där alla är välkomna.
De kan det de gör och de är aktiva under passen och går runt och rättar och visar enskilt.
Man går därifrån med en känsla av glädje och välbehag. Vill man stanna innan eller efter finns det möjlighet att göra det om man känner behov av att prata.
De lyssnar till dina behov och anpassar övningar efter det.
Jag Älskar lokalerna och det är skönt att det är ett litet ställe när man som person inte tycker om att gå på stora gym.

Heja er❤️

Jessica Clarenbeck

Magiskt! Otroligt kompetenta och lyhörda instruktörer som sprider värme, glädje och kärlek. Man känner sig alltid välkommen och blir sedd. Man får vara precis som man är och det finns ingen prestige, ingen tävling- bara yoga. Superfräscha lokaler och världens bästa yogamattor! En yogastudio där man verkligen känner sig som hemma 💚🌸

Ulrika Hammarsköld

En härlig studio med otroligt kunniga instruktörer ❤🌿. En skön miljö att komma till 🌷🌹🌺🌸🌼