VAD VILL DU BOKA?

Boka Yogaklass

Online Yoga

Boka Workshops & Retreats

Boka Life Coaching

Boka behandlingar

MEDLEMSKAP & VÄRDEKORT

 

Medlemskap All Inclusive

Introduktionskort All inclusive 2 veckor 295:- (OBS endast vid första tillfället)
Introduktionskortet är giltigt i 2 veckor från inköpsdatum och ger dig tillgång till alla yogaklasser på schemat. Detta kort går endast att köpa vid första tillfället. Anmäl dig här.

Helår Medlemskap All Inclusive 12 mån 7995:- (666kr/mån)
Med detta medlemskap får du yoga hur mycket du vill och gå på alla pass under ett helt år med start från första besöksdagen. Delbetala per halvår eller kvartal om så önskas. Anmäl dig här.

Halvår Medlemskap All Inclusive 6 mån 4495:- (750kr/mån)
Med detta medlemskap får du yoga hur mycket du vill och gå på alla pass under 6 månader med start från första besöksdagen. Delbetalning tillgängligt om så önskas. Anmäl dig här.

Medlemskap All Inclusive 1 mån 995:-
Med detta medlemskap får du yoga hur mycket du vill och gå på alla pass under 1 månader med start från första besöksdagen. Anmäl dig här

Medlemskap Hälsa

Medlemskap Hälsa 2 mån (8 tillfällen) 1495:-
Detta är ett medlemskap som är perfekt för dig som vill yoga 1 gång/vecka. Hälsa 2 månader är inspirerat av kursupplägg men med mer frihet och flexibilitet för dig att kunna “hämta hem” dina tillfällen om du skulle få förhinder någon vecka. Medlemskapet ger dig tillgång till 8 klasser utspridda under en 2 månadersperiod på det vis du önskar. Köp här.

Medlemskap Hälsa 6 mån (24 tillfällen) 3995:-
Detta är ett medlemskap som är perfekt för dig som vill yoga 1 gång/vecka. Finns som både som hel och halv termin. Hälsa 6 månader ger dig tillgång till 24 klasser utspridda på det vis du önskar under 6 månader. Köp här.

Klippkort & Drop-in

5 klippkort 1095:-
Klippkortet ger dig tillgång till 5 klasser som går att utnyttjas under 1 års tid från inköpsdatum. Kortet är inte personligt och kan utnyttjas av hela familjen tillsammans. Meddela ditt besök i förväg för att säkerställa din plats. Köp ditt klippkort här

Drop-in 250:-
Meddela gärna ditt drop-in besök i förhand så kan vi säkerställa att det finns plats till dig. Ett drop-in besök kan självklart också göras på plats men då med risk för att klassen redan kan vara full då vi har begränsat antal platser per klass. Boka din närvaro här.